Lameller.
Gjort enkelt.

Å bestille skreddersydde lameller trenger ikke være så vanskelig. Derfor hjelper vi deg å finne den beste løsningene til ditt behov, til best mulig pris.

Ring oss i dag og få svarene du lurer på med en gang.

Kjekt å vite om Lameller fra Solinor.

Lameller – Perfekt for store vindusflater

Lamellgardiner gir et elegant og moderne uttrykk. De er anvendelige i de fleste rom i hjemmet eller på arbeidsplassen. Lameller er spesielt egnet for store vindusflater som går helt ned til gulvet. De stilrene lamellene vil skjerme mot sollys og innsyn.

Lamellene styres med kjedetrekk, betjeningstang eller motor. Lamellgardinene kan trekkes helt til siden, splittes på midten eller tilpasses vinduer i forskjellige høyder. Lamellgardiner finnes i ulike bredder som 63, 89, 127 og 250mm.

Våre lameller skreddersys til små, store, rette og skråstilte vinduer. Lamellene produseres etter dine behov og mål. Fortell oss hva som er viktig for deg, så hjelper deg å velge riktig.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Juni!

Ta en prat med oss på telefon.

Ring oss og svar på noen enkle spørsmål. Du trenger ikke å ha en fiks ferdig plan, sammen hjelper vi deg å finne en optimal løsning for ditt behov.

Ring oss på:

Få tilsendt en pris med en gang

Så snart vi vet hva du er på jakt etter får du tilsendt et prisoverslag med en enkel beskrivelse av oppdraget og ca mål. Detaljer rundt materialvalg og andre ting som ikke vil påvirke prisen kan du bestemme senere.

Nøyaktig oppmåling og montering

Om tilbudet faller i smak sender vi en montør for å ta nøyaktige mål før montering.

Hvorfor velge Solinor?

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en en god atmosfære i hjemmet, men markedet for solskjerming kan for mange virke uoversiktlig.


Hvilke produkter skal du velge? Er det forskjell på leverandører? Hva er sammenhengen mellom pris og kvalitet?


Solinor vil tilby noe nytt i en tradisjonell og konservativ bransje ved å tilby de mest populære produktene på markedet til best mulig pris.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Juni!

Ta en prat med oss i dag:

Ring oss på:

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en god atmosfære i hjemmet. 

Det finnes mange gode muligheter og våre eksperter hjelper deg å velge den beste løsningen for ditt hjem.

Eller bli oppringt om 5 min: