Plisségardiner.
Gjort enkelt.

Å bestille skreddersydde plisségardiner trenger ikke være så vanskelig. Derfor hjelper vi deg å finne den beste løsningene til ditt behov, til best mulig pris.

Ring oss i dag og få svarene du lurer på med en gang.

Kjekt å vite om Plisségardiner fra Solinor.

Plisségardiner – Den elegante og effektive solskjermingen

Plisségardiner er en elegant form for solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk har plissègardiner blitt den mest populære formen for innvendig solskjerming. Du får en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. De tar liten plass og skjermer effektivt for lys og innsyn.

Plisségardiner skaper et naturlig dagslys samtidig som de skjermer for sol og innsyn. Det unike med plisségardiner er at det kan tilpasses alle typer vindusformer. Enten det er skråtak eller buede vindusløsninger. Det gir også en stor fleksibilitet, du kan velge å skjerme midtre del av vinduet, øverste del, nederste del eller hele vinduet.

Plisségardiner kan fås i to ulike kategorier, enkel og dobbel duk. Dobbel duk vil si at den har et dobbelt lag med stoff hvor man får et bikubemønster. Dette er med på å skjule løftesnorene samtidig som det gir en isolerende effekt. Hulrommet i bikubemønsteret gjør at varmen holder seg inne om vinteren og ute om sommeren.

Vi skreddersyr og tilpasser plisségardinene etter dine behov. Du kan selv velge mellom mange ulike modeller og over 200 ulike farger og stoff. Fortell oss hva som er viktig for deg, så hjelper deg å velge riktig.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss på telefon.

Ring oss og svar på noen enkle spørsmål. Du trenger ikke å ha en fiks ferdig plan, sammen hjelper vi deg å finne en optimal løsning for ditt behov.

Gudbrandsdalen:

Få tilsendt en pris med en gang

Så snart vi vet hva du er på jakt etter får du tilsendt et prisoverslag med en enkel beskrivelse av oppdraget og ca mål. Detaljer rundt materialvalg og andre ting som ikke vil påvirke prisen kan du bestemme senere.

Nøyaktig oppmåling og montering

Om tilbudet faller i smak sender vi en montør for å ta nøyaktige mål før montering.

Hvorfor velge Solinor?

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en en god atmosfære i hjemmet, men markedet for solskjerming kan for mange virke uoversiktlig.


Hvilke produkter skal du velge? Er det forskjell på leverandører? Hva er sammenhengen mellom pris og kvalitet?


Solinor vil tilby noe nytt i en tradisjonell og konservativ bransje ved å tilby de mest populære produktene på markedet til best mulig pris.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss i dag:

Gudbrandsdalen:

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en god atmosfære i hjemmet. 

Det finnes mange gode muligheter og våre eksperter hjelper deg å velge den beste løsningen for ditt hjem.

Eller bli oppringt om 5 min: