Rullegardiner.
Gjort enkelt.

Å bestille en skreddersydd rullegardin trenger ikke være så vanskelig. Derfor hjelper vi deg å finne den beste løsningene til ditt behov, til best mulig pris.

Ring oss i dag og få svarene du lurer på med en gang.

Kjekt å vite om Rullegardiner fra Solinor.

Rullegardiner – Perfekte til store vindusflater

Vi fører et stort utvalg av mørkleggende rullegardiner med forskjellige strukturer og farger. Velg gardiner med sidelist og toppkasse hvis du vil unngå at lys kommer inn gjennom sidene av rullegardinene. Sidelistene innkapsler rullegardinene hele veien rundt og sperrer for lyset.

Rullegardiner fra Solinor har ren, enkel design og gir lystett solskjerming og hindrer innsyn. Rullegardinene leveres med manuell eller elektrisk betjening. Med elektrisk betjening og automatisering kan du velge å mørklegge rommet ved leggetid. Om morgenen åpnes gardinene slik at du våkner av deilig, naturlig sollys. Slik kan du få en perfekt natts søvn og en behagelig start på morgenen.

Vi skreddersyr og tilpasser rullegardiner etter dine behov. Fortell oss hva som er viktig for deg, så hjelper deg å velge riktig.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss på telefon.

Ring oss og svar på noen enkle spørsmål. Du trenger ikke å ha en fiks ferdig plan, sammen hjelper vi deg å finne en optimal løsning for ditt behov.

Gudbrandsdalen:

Få tilsendt en pris med en gang

Så snart vi vet hva du er på jakt etter får du tilsendt et prisoverslag med en enkel beskrivelse av oppdraget og ca mål. Detaljer rundt materialvalg og andre ting som ikke vil påvirke prisen kan du bestemme senere.

Nøyaktig oppmåling og montering

Om tilbudet faller i smak sender vi en montør for å ta nøyaktige mål før montering.

Hvorfor velge Solinor?

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en en god atmosfære i hjemmet, men markedet for solskjerming kan for mange virke uoversiktlig.


Hvilke produkter skal du velge? Er det forskjell på leverandører? Hva er sammenhengen mellom pris og kvalitet?


Solinor vil tilby noe nytt i en tradisjonell og konservativ bransje ved å tilby de mest populære produktene på markedet til best mulig pris.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss i dag:

Gudbrandsdalen:

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en god atmosfære i hjemmet. 

Det finnes mange gode muligheter og våre eksperter hjelper deg å velge den beste løsningen for ditt hjem.

Eller bli oppringt om 5 min: