Screens.
Gjort enkelt.

Å bestille en skreddersydde screens trenger ikke være så vanskelig. Derfor hjelper vi deg å finne den beste løsningene til ditt behov, til best mulig pris.

Ring oss i dag og få svarene du lurer på med en gang.

Kjekt å vite om Screens fra Solinor.

Screens fra Solinor – Velkommen til fremtidens solskjerming.

Utvendige screens
Med screens får du svært effektiv solskjerming, samtidig som du beholder utsikten. Den slipper inn behagelig lys og stopper inntil 92% av solens strålingsvarme og innsikt fra naboer. Screens kan derfor være en energieffektiv investering, som hindrer varmestråling og dermed reduserer kjølebehovet.

Våre screens produseres etter dine behov og mål. Velg selv mellom mange duker i ulike farger og tekstiler. Rammen leveres som standard hvit eller grå, men kan også lakkeres etter egen RAL-kode. Toppkasse leveres firkantet eller avrundes. Vi tilbyr også en innebygget spesialløsning, som integreres direkte i fasadekonstruksjonen.

Innvendige screens
Screens er markedets hotteste produkt og er mest vanlig å bruke utvendig, men innvendig screen kan være et godt alternativ der det er utfordrende å montere utvendig. Innvendige screens er også et rimeligere alternativ, samtidig som man får mange av egenskapene ved utvendig screens.

Innvendige screens beskytter mot sollys og er perfekt for innglasserte balkonger, vinterhager, kontorer og andre rom hvor du vil beholde utsikten samtidig som du skjermer for både sollys og innsyn. Innvendig screens er et moderne og godt produkt som fås i mange ulike farger med ulike grader for lystetthet. De kan styres med kjedetrekk, pumpe, snor eller motor.


Våre innvendige screens produseres etter dine behov og mål. Fortell oss hva som er viktig for deg, så hjelper deg å velge riktig.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss på telefon.

Ring oss og svar på noen enkle spørsmål. Du trenger ikke å ha en fiks ferdig plan, sammen hjelper vi deg å finne en optimal løsning for ditt behov.

Gudbrandsdalen:

Få tilsendt en pris med en gang

Så snart vi vet hva du er på jakt etter får du tilsendt et prisoverslag med en enkel beskrivelse av oppdraget og ca mål. Detaljer rundt materialvalg og andre ting som ikke vil påvirke prisen kan du bestemme senere.

Nøyaktig oppmåling og montering

Om tilbudet faller i smak sender vi en montør for å ta nøyaktige mål før montering.

Hvorfor velge Solinor?

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en en god atmosfære i hjemmet, men markedet for solskjerming kan for mange virke uoversiktlig.


Hvilke produkter skal du velge? Er det forskjell på leverandører? Hva er sammenhengen mellom pris og kvalitet?


Solinor vil tilby noe nytt i en tradisjonell og konservativ bransje ved å tilby de mest populære produktene på markedet til best mulig pris.

Vi har 40% rabatt på all solskjerming nå i Mai!

Ta en prat med oss i dag:

Gudbrandsdalen:

Riktig solskjerming og belysning er noe av det viktigste for å skape en god atmosfære i hjemmet. 

Det finnes mange gode muligheter og våre eksperter hjelper deg å velge den beste løsningen for ditt hjem.

Eller bli oppringt om 5 min: